Završeno je razdoblje prijava

13. 06. 2018.

Jučer je završeno razdoblje prijava na ovogodišnji natječaj Moj Zaba Start. Prijavitelji su u dvomjesečnom razdoblju imali priliku prijaviti svoje inovativne poduzetničke, društveno korisne, kulturne i znanstvene ideje na tri otvorena natječaja Poduzetništvo, Kultura i znanost i Društvo.

Zaprimili smo ukupno 418 prijava od čega je već očekivano najveći interes bio za kategoriju Poduzetništvo.

Stiglo nam je ljeto, vrijeme kada će se stručne komisije posvetiti svim vašim projektima, idejama i planovima te detaljno pregledati i ocijeniti svaku prijavu. Rezultate njihova rada i ocjenjivanja možete očekivati 20. rujna na stranici natječaja. Iz svake kategorije bit će odabrano deset finalista koje nakon ljeta očekuju dodatni izazovi: javna objava projekta, edukacije i druženje sa svim sudionicima natječaja, pitch pred komisijom, a na kraju objava dobitnika i svečana dodjela potpora.

Izvrsni projekti, pomno osmišljeni, inovativni i kreativni zaslužuju biti realizirani i drago nam je da ste u velikom broju odlučili prijaviti ih na Moj Zaba Start. Sigurni smo da se u 418 prijava kriju one koje će nas sve oduševiti i pokazati se kao pravi izbor za potporu Banke, projekti s mogućnošću uspješne realizacije na našem tržištu usmjereni na poboljšanje i napredak cjelokupnog društva. Zajedno radimo na izgradnji boljeg mjesta za život i rad. 

Hvala svima što ste se prijavili i želimo vam puno sreće u nastavku natječaja!