Uključite se u akciju „Nepotrebno je nekome potrebno“

07. 03. 2018.

„Nepotrebno je nekome potrebno“ projekt je koji ima za cilj prikupiti materijalne potrepštine za potrebite, a pokrenula ga je studentska udruga eSTUDENT. Ovogodišnje peto izdanje održava se od 5. do 16. ožujka s ciljem prikupljanja školskog pribora za djecu u Hrvatskoj i Africi.

Cilj je prikupiti školski pribor poput olovaka, kalkulatora, kemijskih olovaka, bojica, flomastera, hamer papira, stiropornih kuglica, vune i sličnog. Dio prikupljenog pribora bit će doniran humanitarnoj udruzi Krug ljubavi za djecu u Africi, a dio za djecu koja pohađaju Školu u bolnici u Dječjoj bolnici Srebrnjak.

Sav školski pribor može se donirati na Ekonomskom, Učiteljskom, Građevinskom te na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

eSTUDENT tim projektom želi pokazati kako dobra djela nisu rezervirana samo za određeno doba godine. Veliku vrijednost tog humanitarnog projekta prepoznala je i Zagrebačka banka čiji zaposlenici svojim donacijama sudjeluju već drugu godinu zaredom kako bi uljepšali školovanje djeci kojoj je to potrebno.

Pozivamo vas da donirate sav školski pribor koji vam više ne treba i tako uljepšate nekome dan, a istodobno učiniti dobro djelo. Sitnice čine velika djela.