Složi svoju ideju i prijavi se na Smartup

12. 03. 2019.

Smartup natjecanje idealna je prilika za studente da svoju ideju pretvore u stvarnost. Natjecanje se održava petu godinu zaredom kao nastavak na uspješno održavanje Business Plan Contesta, studentskog natjecanja u izradi poslovnog plana. Cilj je natjecanja promicanje poduzetništva i poduzetničkog duha među studentima te međusobno povezivanje studenata s potencijalnim poslodavcima.

Otvorenje Smartup natjecanja održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva 13. ožujka u 17 sati, a cijeli event možete pogledati na poveznici. Gost koji će održati motivacijsko predavanje jest Nenad Bakić, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i investitora koji će govoriti o svojim uspješnim i manje uspješnim startupima, tvrtkama i projektima. Svi studenti kojima nedostaje hrabrosti i ne znaju odakle krenuti moći će upoznati tim Prostec, prošlogodišnje pobjednike natjecanja koji će podijeliti svoju uspješnu priču. Uz to zaigrat će se igra kojom možete provjeriti svoje znanje o poduzetništvu i osvojiti nagrade.

Prijave za natjecanje počele su i traju do 24. ožujka. Nagrada za prvo mjesto iznosi 9000 kuna, za drugo 6000 kuna i treće 3000 kuna. Osim novčanih nagrada finalisti natjecanja imaju priliku ući program raznih inkubatora poduzetništva, pohađati četiri radionice u koje pripada radionica o Business Model Canvasu, radionica o Lean metodologiji, radionica o Minimum Viable Productu i radionica o Pitchu. Pobjednici natjecanja osvajaju odlazak na UNIVERSITY STARTUP WORLD CUP COMPETITION Hrvatska koji omogućuje odlazak na svjetsku završnicu u Dansku. Na natjecanje se može prijaviti tim od dvije do pet osoba, a jedino što moraju imati spremno jest ideja.