Sinergija networkinga i znanja

05. 10. 2018.

Radionice natječaja Moj Zaba Start pohađala je i druga skupina finalista. Natjecatelji uz te edukacije dobivaju daljnje smjernice koje će im pomoći u realizaciji njihova poslovanja, međusobno se povezuju i stječu iskustvo koje im otvara priliku da osvoje financijske potpore, a to će najbolje učiniti oni koji svoja znanja i kompetencije najučinkovitije primijene na finalnom pitchu ispred Komisije.

Putem male  Startup akademije, predavanja o EU fondovima i crowdfundinga, interaktivnih radionica na temu izrade komunikacijske i marketinške strategije te edukacije o poslovnom planiranju u izvrsnoj radnoj atmosferi gradilo se i utvrđivalo temeljno znanje potrebno za svaki projekt, proizvod, uslugu ili inicijativu da se uspije plasirati tržište i istkati svoj zdrav i uspješan poslovni put.

Finaliste su na radionicama posjetili i ambasadori natječaja te dobitnici iz prethodnih natječaja koji su im na osnovi svojih iskustava prenijeli savjete o uspješnoj pripremi projekata za tržište, prezentaciji za pitchiranje i strategiji za glasovanje javnosti.

Posebno zanimanje u objema edukacijskim skupinama izazvalo je predavanje o crowdfundingu kojim su vrhunski predavači Damir Šoh i Valentina Starčević iz agencije Brodoto Social Impact Agency natjecatelje uveli u svijet suvremenog načina financiranja projekata uz pomoć kampanja koje aktiviraju i uključuju javnost. Bilo je vrlo zanimljivo čuti svjetske, ali i domaće primjere iz tog područja te vjerujemo da mnogi finalisti već razmišljaju mogu li i na koji način i za svoje projekte izabrati takav put.
U dobru društvu učenje postaje zanimljivo, lako i zabavno, a naši su finalisti upravo tako proveli posljednja četiri dana.

Sada ih očekuju pripreme za javno glasovanje koje počinje već u utorak, 9. listopada u 10:00 sati te priprema za finalni pitch pred Komisijom.

Sretno svim našim finalistima 5. generacije natječaja Moj Zaba Start!

Svi koji možete upoznajte ih na našim stranicama i one vama najzanimljivije nagradite glasom koji će im značiti jako puno u javnom natjecanju za najbolje.

Edukacija MZS2018 – grupa 1


Edukacija MZS2018 – grupa 2