Počelo je glasovanje!

10. 10. 2017.

Danas u 10:00 sati i službeno je otvoreno javno glasovanje za najbolje projekte triju natječaja Moj Zaba Start. Nećemo vam ovom prilikom puno pisati, pozivamo vas da vrijeme koje biste posvetili čitanju članka radije posvetite glasovanju za najbolje u tri natječaja:

Poduzetništvo     Kultura i znanost     Društvo

U svakom natječaju možete dati po jedan glas projektu koji je prema vašem mišljenju najbolji.

Kako glasovati?

  1. Otvorite stranicu natječaja za koji želite glasovati.
  2. Izaberite svojeg favorita.
  3. Dajte svoj glas favoritu uz identifikaciju e-mailom, Facebook ili Google+ accountom.

Ako ste glasovali e-mailom, svoj ćete glas potvrditi putem linka u e-mailu koji vam stiže na vašu e-adresu odmah nakon glasovanja.
Kad klikom na link u e-mailu verificirate svoj glas, ili odmah nakon glasovanja putem Facebook ili Google+ accounta, pojavit će vam se poruka o uspješnom zaprimanju vašega glasa.

  1. Odaberite i ostala dva natječaja te glasujte na jednak način za projekte u tim natječajima.
  2. Nakon vašeg glasovanja na ekranu na kojem su navedeni projekti prikazat će vam se rezultati svih dosadašnjih glasovanja u obliku postotaka glasova za svaki projekt.

U slučaju da ste već prije glasovali, pri vašoj sljedećoj identifikaciji prikazat će vam se rezultat glasovanja, ali bez mogućnosti ponovnog davanja glasa jer ste u tom slučaju već glasovali, a više saznajte u uvjetima glasovanja.

Glasovanje traje do 20. listopada do 14:00 sati.

Trideset finalista nestrpljivo čeka vaše glasove, stoga požurite i pomozite svojim favoritima da postignu što bolji plasman!