Održane radionice u Zadru, Rijeci i Varaždinu

23. 04. 2018.

Radionice Moj Zaba Start izvrsna su prilika za sve koji se pripremaju ili još uvijek nisu sigurni hoće li prijaviti svoj projekt na ovogodišnje peto izdanje natječaja Zagrebačke banke kojim se podupiru inovativni projekti iz kategorija Poduzetništvo, Kultura i znanost i Društvo.

Kako bismo vam olakšali proces prijave, ove godine pripremili smo čak 11 regionalnih predstavljanja natječaja Moj Zaba Start diljem Hrvatske. Prošli tjedan održane su tri radionice u Zadru, Rijeci i Varaždinu.
Radionicama je prisustvovalo preko sedamdeset zainteresiranih predstavnika neprofitnih udruga, volonterskih centara, startupa, udruga mladih, kreativne i kulturne scene, umjetnici pojedinci, predstavnici jedinica lokalne uprave te tvrtki koje djeluju na područjima srednje Dalmacije, Kvarnera i sjeverozapadne Hrvatske.

Svi oni imali su priliku iz prve ruke doznati kako prijaviti svoj projekt, na što je posebno važno obratiti pozornost prilikom popunjavanja prijavnice te kako izbjeći najčešće pogreške kod predstavljanja svoje ideje i projekta.

Na radionicama su nam se pridružili pobjednici prethodnih izdanja natječaja Moj Zaba Start. Svoja iskustva i savjete u Zadru je s prisutnima podijelio Marko Mišulić, osnivač tvrtke Rentlio d.o.o. Zadar i autor aplikacije za upravljanje smještajnim jedinicama u turizmu Rentlio. Dobitnica natječaja Moja zelena zona 2014., Martina Cvetković, na radionici u Rijeci ispričala je kako je biti sudionik, finalist i na kraju dobitnik natječaja Moj Zaba Start.

Na radionici u Varaždinu predstavnik Tehnološkog parka Varaždin, Karlo Kukec, prisutne je upoznao s Voogle konferencijom koja se planira u svibnju ove godine i aktivnostima koje inovativnim projektima pomažu u plasiranju na tržište.

Vjerujemo da je sudjelovanje na radionicama bilo korisno i zanimljivo svim sudionicima i da će im odgovori na pitanja koja su nam postavili biti od velike koristi za prijavljivanje projekta.

Prijavite se na regionalne radionice natječaja Moj Zaba Start i saznajte kako od ideje stići do finala u samo nekoliko koraka.

Vidimo se!

Pogledajte održana Moj Zaba Starta predstavljanja