Nove SightRun ture za novu turističku sezonu

14. 06. 2019.

Tim startup tvrtke SightRun na prošlogodišnjem MZS natječaju u kategoriji Poduzetništvo osvojio je drugu nagradu i nagradu javnosti te je njihov ukupni ukupni fond iznosio 130.000 kuna. Aplikacijom SightRun koriste se trkači, a ona im daje navigacijske upute za željenu turu te zanimljive podatke o lokaciji na kojoj trče.

 

Aplikacija proširuje turističku ponudu u Hrvatskoj i dostupna je cijele godine. Bogatija je za tri nove destinacije, a to su Rovinj, Omiš i Hvar. Uz nove turističke destinacije i ture koje nudi aplikacija SightRun njihov startup spremno ulazi u turističku sezonu. Svi trkači koji žele ostati aktivni tijekom boravka u nekom od gradova od sada mogu trčati i turistički razgledavati. Dovoljno je odabrati rutu, krenuti sa startne točke, staviti slušalice i pritisnuti „Play“. Za vrijeme trčanja korisnicima nije potreban mobilni internet jer aplikacija se koristi GPS-om njihova uređaja. Svi koji putuju i imaju manjak vremena od sada mogu aktivno otkrivati znamenitosti i zanimljivosti koje im pruža grad.

 

Pogledajte što nude nove tri destinacije koje je uveo SightRun:

 

SightRun Rovinj

 

U Rovinju vas očekuju tri nove ture koje su dostupne na engleskom, njemačkom, talijanskom i hrvatskom jeziku. Ture su u dužini od osam do jedanaest kilometara. Tura „The best of Rovinj“ obuhvaća lokalne atrakcije, a tura „Golden Cape Run“ izvrsna je preporuka za one koji vole trčanje u prirodi.

Novitet je u aplikaciji SightRun i prva hotelska tura koja započinje ispred Family Hotela Amarin u Rovinju. To je prvi SightRun hotel koji je svojim gostima ponudio dodatnu uslugu, tj. novi turistički proizvod uz koji tijekom svojeg boravka mogu trčeći upoznati Rovinj.

 

SightRun Omiš

 

Omiš je sinonim za avanturizam, a trkači će rado začiniti svoj godišnji odmor dodatnim aktivnostima. Oni koji traže jedinstveno iskustvo trčanja i voljeli bi otkriti uzbudljivu gusarsku prošlost Omiša u SightRun aplikaciji pronaći će šest kilometara dugu turu. Taj, sve samo ne tipičan, dalmatinski gradić zasigurno će vas oduševiti svojim pričama i atrakcijama.

 

SightRun Hvar

 

Naš najsunčaniji otok Hvar idealno je odredište za odmor u bilo kojem dijelu godine. Upravo zato Turistička zajednica Grada Hvara poziva vas da se tijekom boravka u Hvaru odvažite i isprobate besplatnu trkačku turu koju su pripremili za vas. Tura „SightRun Hvar“ duga je šest kilometara i uz trčanje uskim gradskim uličicama i uživanje u povjetarcu uz more tura će vas odvesti do tvrđave Fortica i počastiti prekrasnom panoramom.

 

SightRun možete besplatno preuzeti na Google Playu i App Storeu, a više o njihovu projektu pogledajte na www.SightRun.com. ​