Ideje koje zaslužuju priliku

Želite li ostvariti svoju poslovnu, inovativnu ili društveno korisnu ideju, na pravom ste mjestu. Zagrebačka banka kroz Moj Zaba Start podupire najbolje poduzetničke, kulturne, znanstvene i društvene projekte.

Moj Zaba Start

Moj Zaba Start je natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima.

Natječaj je pokrenut 2013. godine te je do sada, u okviru pet natječaja, podržao preko 50 projekata iz različitih područja po odabiru stručne komisije i prema odabiru javnosti. Dobitnici su projekti iz područja tehnoloških inovacija, zelenog i društvenog poduzetništva, kreativne industrije, kulture, znanosti, razvoja djece i mladih te izrade aplikacija i informatičkih rješenja.

Uz stručnu i financijsku potporu lakše je no ikad realizirati dugogodišnje snove o razvoju i širenju postojećeg ili pokretanju novog projekta. Zagrebačka banka zna da inovativne i kreativne ideje zaslužuju priliku za potporu i razvoj, zato je i ove godine pokrenula Moj Zaba Start koji se realizira kroz tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.