Interaktivnost, zabava i učenje povezuju natjecatelje

02. 10. 2018.

U tijeku su radionice za prvu skupinu finalista natječaja Moj Zaba Start koje se održavaju u Edukacijskom centru Zagrebačke banke. Finalisti imaju priliku steći znanja koja će primijeniti u svojem projektu i prezentirati na finalnom pitchu.

Da natjecatelji mogu iskoristiti najbolje iz natječaja, naglasila je Ivona Filej Ribarić, voditeljica projekta Moj Zaba Start, ukazavši im da je bit radionica međusobno povezivanje natjecatelja, networking, stjecanje znanja i prilike koje im se nude te da je, uz financijske potpore koje očekuju 12 pobjedničkih projekata, bitno iskoristiti prilike  za promociju koje donosi plasman u finale.

Nikolina Cvjetković iz Zabina Poduzetničkog bankarstva predavanjem Startup akademija uvela je finaliste u osobno i poduzetničko bankarstvo. Finalisti su mogli naučiti kako razvijati poslovanje uz potporu Banke i kako se financirati vlastitim i tuđim sredstvima, a Matea Majher iz Zabina EU deska predstavila im je mogućnosti financiranja sredstvima iz EU fondova.

Natjecatelji su se posebno aktivirali na predavanju Uvod u crowdfunding koje su održali Damir Šoh i Valentina Starčević iz agencije Brodoto. Poslovanje njihove agencije društveno je odgovorno, a ideja je da održavaju, educiraju i mijenjaju putem svojih projekata Crowdfunding Academy, Crowdfunding Convention, Crowdfunding Hub Zagreb te Crowdfunding kampanje.

Kako se bolje istaknuti u javnosti, natjecatelji su saznali na interaktivnim predavanjima na temu društvenih mreža, PR-a, weba te marketinga, a vodili su ih Krešimir Katić, Majda Žujo, Ivana Šoljan i Vanja Šarac.

I danas nastavljamo s edukacijom. Finalisti će učiti o poslovnom planiranju te imati priliku upoznati dobitnike i ambasadore natječaja Moj Zaba Start, saznati više o njihovim iskustvima i preporukama za najbolju prezentaciju projekata pred Komisijom.

U dobru društvu učenje je lakše i zabavnije, a znanja koja steknu finalisti primijenit će u pripremi za završnu prezentaciju pred Komisijom, ali i u realizaciji svojih projekata.

Atmosferu s radionica pogledajte u fotogaleriji.