Brodoto pomaže da vaše poduzetničke ideje izađu iz garaže!

31. 10. 2018.

Planirate realizirati crowdfunding kampanju do 30. lipnja 2019. godine, ali ne znate odakle započeti ili vam je potrebna dodatna potpora? Predstavite svoju ideju i uhvatite priliku proći mentorstvo crowdfunding stručnjaka koji su dosad mentorirali i educirali više od 100 crowdfunding timova od Istanbula do Zagreba. Prijave su otvorene do 15. studenog 2018. na: www.brodo.to/natjecaj.

Tko se može prijaviti?

  • mikro, mala i srednja poduzeća
  • samostalni poduzetnici (freelanceri)

Što je crowdfunding?

Crowdfunding je pojam koji se odnosi na javno prikupljanje sredstava za realizaciju određenog projekta putem posebno osmišljenih internet platformi. Uspješnost prikupljanja sredstava ne ovisi samo o ideji iza projekta, već i o načinu organizacije i prezentacije same kampanje. Crowdfunding industrija u svijetu bilježi kontinuirani rast — samo prošle godine crowdfundingom je prikupljeno više od 34 milijarde USD, a do 2025. godine Svjetska banka predviđa rast do 93 milijardi USD.

O agenciji Brodoto

Agencija Brodoto vodeći je edukator o crowdfundingu u Hrvatskoj i Srbiji te iza sebe ima desetke uspješnih kampanja i nekoliko međunarodnih konferencija na temu crowdfundinga. U sklopu projekta CROWD-FUND-PORT Brodoto predstavlja nacionalnu kontakt točku za savjetovanje o crowdfundingu za poduzetnike (Crowdfunding Hub Zagreb) te provodi natječaj za potporu poduzetničkih crowdfunding kampanja. Ako ste u prošlosti čuli za neku uspješnu hrvatsku crowdfunding kampanju, velike su šanse da je ona realizirana uz Brodoto. Osim crowdfundinga, Brodoto organizira društveno korisne kampanje za klijente iz privatnog i civilnog sektora te provodi niz različitih razvojnih projekata.

Finalisti natječaja Moj Zaba Start 2018 imali su priliku upoznati predstavnike Brodoto tima i proći s njima osnove crowdfundinga. Bilo je to jedno od najzanimljivijih i najbolje ocijenjenih predavanja na edukaciji MZS2018, a nove crowdfunding kampanje tek su na pomolu. Svi koji razmišljate o pokretanju poduzetničkih crowdfunding kampanja svakako saznajte više na: www.brodo.to/natjecaj.