Želite naučiti više o pokretanju posla?

26. 07. 2018.

„The only way to win is to learn faster than anyone else“ poznata je izreka Erica Riesa, autora knjige „The Lean Startup“. Ako želite pokrenuti startup i razmišljate o poduzetništvu, onda znate da je bitno držati korak s vremenom. Ostati u trendu možete samo ako ćete sami istraživati i učiti. Uz praktičan rad i vlastita iskustva to možete učiniti čitajući online sadržaj gdje ćete pronaći mnogo savjeta za mlade poduzetnike, razne inovacije i primjere uspješnih priča. Uz Moj Zaba Start Banka podupire inovativne ideje, usluge i proizvode koji su održivi. Na ovim poveznicama pronaći ćete portale koji vam mogu pomoći upravljati sadašnjim stanjem posla i naučiti vas kako da iskoristite prilike.

The Startup Magazine – Fokus na resurse i inspiraciju za startupove i poduzetnike. Promiču se priče novih poduzetnika i izazovi s kojima su se susretali da bi nešto pokrenuli. Startup Magazine započeo je kao blog za poduzetnike koji su dijelili svoja iskustva i učili jedni od drugih, a danas kao medijska tvrtka želi biti vodeći izvor inspiracije i obrazovanja za startupove. Započeti posao nije lako, ali obrazovanjem činite male korake prema velikom uspjehu.

The Next Web – Sve je više ljudi u svijetu zainteresiranih za tehnologiju, a nazivaju se Generation T. Njihova potreba za informacijama i podacima raste, a taj portal nudi informacije o novim tehnologijama budućnosti. Mogu se pronaći i zanimljive konferencije na tu temu u svijetu.

Nadamo se da ćete na tim portalima pronaći savjete koji će vam biti korisni za vaše poslovanje ili pripreme za početak novog poslovanja. Pratite i dalje objave koje za vas pripremamo jer slijedi još mnogo zanimljivosti i korisnih sadržaja. Ako ste startup, poduzetnik, imate uhodan posao ili se tek pripremate za poduzetničke vode te trebate praktičan savjet, financijsku potporu ili poslovno savjetovanje, obratite se našim bankarima u Zabinim poduzetničkim centrima. Oni će vam rado pomoći i uputiti vas u svijet uspješnog poduzetništva.