Završila regionalna predstavljanja projekta Moj Zaba Start

29. 06. 2017.

Kako svemu lijepom dođe kraj, tako je došao kraj i našim regionalnim radionicama Moj Zaba Start. U posljednjih mjesec dana obišli smo šest gradova diljem Republike Hrvatske, Osijek, Varaždin, Zabok, Rijeku, Pulu i Split, kako bismo svima zainteresiranim predstavili ovogodišnja tri natječaja: Poduzetništvo, Kulturu i znanost, Društvo.

Kao šećer na kraju odabrani su Pula i Split koje smo posjetili ovaj tjedan. U posljednja dva grada sudjelovalo je četrdesetak, a u svih šest gradova na prezentacijama je prisustvovalo oko 150 zainteresiranih poduzetnika, inovatora, kreativaca, znanstvenika, kulturnjaka, udruga, instituta, lokalnih vlasti i medija te ostali zainteresirani.

Osim sudjelovanja na prezentaciji, sudionici su imali priliku svojim pitanjima sudjelovati u raspravi te tako dobiti korisne informacije kako bi njihova prijava na natječaj bila što lakša i uspješnija.

Iako su regionalna predstavljanja završila, ne brinite se. Prijave na natječaje otvorene su još više od mjesec dana, točnije do 31. srpnja 2017.

Zato ne propustite priliku, prijavite svoj projekt i vidimo se u finalu!