Moj Zaba Start predstavljen poduzetnicima,
kreativcima i udrugama u Rijeci

21. 06. 2017.

Nakon regionalnih radionica natječaja Moj Zaba Start 2017. koje su se održale u nekoliko gradova kontinentalne Hrvatske u utorak 20. lipnja održalo se predstavljanje u Rijeci.
U prostorima Zagrebačke banke u Rijeci gdje se održala radionica okupilo se tridesetak zainteresiranih potencijalnih sudionika natječaja. Fizičke osobe, predstavnici neprofitnih udruga, fakulteta, kulturne i umjetničke scene i poduzeća koja posluju na području Rijeke i cijelog Kvarnera s velikom su pozornošću pratili prezentaciju tijekom koje su im detaljno predstavljena tri ovogodišnja natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost, Društvo te način prijave i rokovi.
Kako bi njihova prijava bila što uspješnija, i u nadi da će među ovogodišnjim finalistima biti i netko upravo s Kvarnera, zainteresirani su nakon prezentacije dobili odgovore na postavljena pitanja.
Pokazalo se da je neformalno druženje koje je uslijedilo nakon prezentacije bilo izvrsna prilika za upoznavanje, dodatne informacije o prijavi i natječaju i za razgovor zainteresiranih prijavitelja projekata s predstavnicima tima Moj Zaba Start. 
Vidimo se na sljedećim radionicama u Puli i Splitu.