Zašto je dobro sudjelovati u projektu Moj Zaba Start?

21. 06. 2017.

Ovo smo pitanje postavili našim prošlogodišnjim finalistima i dobitnicima.

Ovo su njihovi odgovori:

 1. Radionice su nam pomogle izbrusiti mnoge nove vještine. Priče o uspjehu pokazale su nam da smo na pravom putu i da trebamo ustrajati u onome što radimo.
  Ivan Karol, Gearskin

 2. Zanimljivi projekti, nova iskustva i dobra zabava. To je ono što će svaki sudionik sigurno dobiti kroz Moj Zaba Start, a uz malo sreće i puno truda može se ostvariti i novčana potpora.
  Tomislav Uroda, iCat

 3. Glavni je cilj portala Vizkultura.hr da teme koje na portalu pokrivamo dođu do najšire publike. Mislim da je „hype“ oko projekta Moj Zaba Start upravo tomu pridonio. Za nas su saznali mnogi novi pojedinci i dobili smo nove, nadam se, vjerne čitatelje.
  Ivan Dorotić, portal Vizkultura.hr

 4. Sudjelovanjem u projektu Moj Zaba Start uspjeli smo povećati svoju prepoznatljivost na tržištu i sklopiti mnogobrojna poznanstva koja su nam se pokazala korisnima u poslovanju.
  Ivana Skupnjak i Krešimir Meštirć, MOBILISIS d.o.o.
   
   
 5. Moj Zaba Start pružio je „Fabuli“ pozitivan, zeleni start. To je upravo ono što je projektu bilo potrebno. Natječaj je bio dobar poticaj za daljnji rad i usavršavanje projekta.
  Mateja Kuhar, organska olovka Fabula

A što onda mogu očekivati sudionici natječaja Moj Zaba Start?

 • Lakše je kad netko vjeruje u tebe
  Svima je prva i najvažnija mogućnost dobivanja financijske potpore koja će dobroj poslovnoj ili društveno korisnoj ideji omogućiti dobar start i uspješan rast. Uz potporu je lakše odvažiti se i upustiti u poslovne vode ili pokrenuti projekt usmjeren prema dobrobiti zajednice, ali i unaprijediti postojeći projekt i pomoći mu da se plasira na tržište, ostvari dobre rezultate, dobije na vidljivosti i bude prepoznat u poslovnim i društvenim krugovima.
  One koji svoje projekte najbolje prezentiraju i dobiju povjerenje stručne komisije Zaba će poduprijeti jer vjeruje u uspješnu realizaciju njihovih projektnih prijedloga.
  P.S. Isplati se uložiti trud u kvalitetnu pripremu prijavnice.
   
 • Tu sam, primijetite me!
  Osim uvijek prijeko potrebne financijske potpore, tu su i neke prednosti za sudionike. Svi finalisti dobivaju priliku za promociju, i putem kanala Zabe i u medijima, na društvenim mrežama i u široj zajednici, jer jednom kad vaš projekt „izađe na webu“ svi ga vide, svi ga mogu dijeliti i svi mogu o njemu pričati.
  P.S. It's gettin' real – be prepared!

 • Svaki dan moram naučiti barem jednu novu stvar
  Neki dani nude mogućnosti da naučite i puno više. Naše su radionice obvezan dio sudjelovanja u projektu, ali to nije zato da tlačimo i oduzimamo vrijeme, nego želimo da osim potencijalne nagrade od druženja s nama izvučeš i pamtiš više – nova znanja, iskustva i primjeri iz prakse pomoći će ti da utvrdiš da si na pravom putu ili da se malo korigiraš ako uvidiš da si blizu tome, a nedostaje ti samo malo da to bude to.
  P.S. Učenje od drugih i s drugima uvijek otvara i neke nove vidike.

 • U dobru društvu uvijek je zabavnije
  Slušajući druge koji su već ostvarili neke tržišne uspjehe i družeći se s ostalim finalistima, ambasadorima i predstavnicima Zabe sudionici stječu nove kontakte, rade na svojem networkingu i otvaraju si prostor za potencijalne buduće suradnje i partnerstva. Iz svega uvijek proizlazi i neprocjenjivo iskustvo, a nađe se prilike i za zabavu i opuštanje.
  P.S. Samo da utvrdimo – u dobru društvu uvijek je zabavnije.

Razloga za sudjelovanje je dovoljno. Način sudjelovanja je jednostavan – popuni prijavnicu tako da na najbolji mogući način opišeš i predstaviš svoj projekt. Budite strpljivi i vjerujte u ono što radite, uspjeh vas neće iznevjeriti.