Za uspješnu prijavu…

17. 05. 2018.

Ako ste zakoračili u proces prijave svojeg projekta na jedan od natječaja Moj Zaba Start, ovo je tema za vas! Savjet-dva nikad nisu naodmet, zato posvetite nekoliko minuta prezentaciji koju smo pripremili za vas.

U proteklih nekoliko tjedana obišli smo Hrvatsku i zainteresiranim sudionicima predstavili natječaje. Sa sobom smo nosili laptope s prezentacijom, dobru volju i stvarne primjere iz prakse, a sudionicima su nakon naših izlaganja najvažnije bile prilike za postavljanje pitanja o prijavi na natječaje i odgovori koje su dobili.

Kako smo prezentacije održali u samo šest gradova, a upiti o natječajima stižu nam iz svih regija, manjih gradova i mjesta, odlučili smo za sve vas na jednom mjestu objediniti osnovne podatke o natječajima koje smo predstavili sudionicima lokalnih radionica i tako vam na brz i jednostavan način skrenuti pozornost na najvažnije detalje natječaja i prijave.

Prelistajte kratki priručnik i brzinski se educirajte o svemu što vam je detaljnije raspisano uz uvjete natječaja ili pak priručnik preuzmite i pregledajte na svojem računalu, ispišite, pošaljite nekome kome bi mogao biti koristan ako upravo priprema svoju prijavu…

Listajući pdf      Preuzmi pdf priručnik

Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se što prije na adrese:

Imamo spremne sve odgovore i nestrpljivo čekamo vaše upite!