Za sve ljubitelje tehnologije uskoro Bug Future Show 2019

22. 01. 2019.

Na šestom po redu Bug Future Showu koji Zaba ponosno sponzorira i ove godine možete očekivati bogat program. BFS 2019 održat će se 7. veljače u Kinu Europa, a ovogodišnja je tema „A Different Humanity“.

Razvitak tehnologije nosi sa sobom posljedice za čovječanstvo bile one dobre ili loše, a na predavanju „The Death of Social and Rise od Artificial Intelligence“ možete čuti više o tehnologijama koje nas očekuju u budućnosti. Da iseljavanje donosi velike poslovne i životne odluke, neki postaju svjesni prekasno. Polaznici panela moći će slušati o prednostima i nedostacima pri zaposlenju u stranoj zemlji za programere, a tema panela jest „Ostati ili otići – developerska dilema u eri migracija“.

Tražite li motivaciju, za vas je panel „Digitalni učitelji heroji – arhitekti boljeg svijeta“. On će se održati treći put jer je na posljednja dva BFS-a ostvario zavidan uspjeh, publika se smijala, a puštena je i pokoja suza. Četiri hrabra učitelja hrvatskih škola pred prepunom dvoranom otkrit će kako najmlađima prenose znanje uz igru. Uz ta dva panela sprema se i obrnuti panel u kojem će samo jedan panelist odgovarati na pitanja četiriju moderatora na temu „Što će meni uopće 5G, IoT, AI ,VR, AR i blokchain?“. Na tom panelu saznat ćete kako se uz tehnološka otkrića možemo družiti, veseliti, bolje pjevati i kuhati.

Osim panela očekuje vas i intervju „I Want To Fly Away“ s pobjednicima Idea Knockouta 2018 koji će s publikom podijeliti iskustva iz Las Vegasa gdje su na najvećem svjetskom sajmu predstavili svoj projekt, naočale za First Person View.

Na show možete ući s pozivnicom, a dobiti je možete ako na e-mail info@bfs.bug.hr pošaljete dokaz da ste čitatelj Buga ili podijelite fotografiju na Instagramu ili Twitteru uz hashtag #BFS2019.