Tvrtka Five organizator tehnološke konferencije o generaciji Z

08. 12. 2017.

Five (Pet minuta), jedna od najvećih hrvatskih tvrtki u razvoju mobilnih proizvoda, u subotu 9. prosinca organizira mini konferenciju pod nazivom DECODING THE NEEDS OF GEN Z. Luka Abrus, direktor Fivea i ambasador natječaja Moj Zaba Start, i Viktor Marohnić, koji zajedno s Lukom vodi Five na relaciji Hrvatska – New York, u Zagreb izravno iz SAD-a dovode Marriott, Penguin Random House, Consumer Affairs / Rosette Stone i Napster.

Riječ je klijentima Fivea i vrhunskim međunarodno priznatim stručnjacima koji su redom članovi najveće hotelske grupacije na svijetu, vodećeg brand review weba, popularne izdavačke kuće te svima znanog glazbenog servisa. Oni će bez cenzure govoriti o digitalnim proizvodima, marketingu, tehnologijama, budžetima, ključnim metrikama, millenialsima i generaciji Z te growth hackingu. Ukratko, o svemu što je na pameti modernim produkt menadžerima koji rade globalne proizvode.

Konferencija je posebno važna jer će tema biti i generacija Z koja 2018. godine prvi put izlazi na tržište rada. Baš kao ni milleniallsi, pripadnici GenZ-a nemaju vremena za čitanje knjiga, stoga su tu audioknjige, nemaju vremena tražiti informaciju na webu pa komuniciraju chatbotom, ali zato će rado ostaviti komentar na stranicama i dati prijedloge za poboljšanja proizvoda koji vole. Te su informacije iznimno važne za sve poslodavce kako bi se pravodobno informirali i pripremili za dolazak novog naraštaja koji je orijentiran na nove kanale komunikacije i živi u skladu s novim trendovima.


Može se reći da će konferencija biti mjesto susreta za inovatore i lidere digitalnog svijeta. Događaj na kojem svaki od predavača može podijeliti svoja znanja i iskustva zasnovana na praktičnim primjerima (case study) za tu specifičnu generaciju.


Putem konferencije Five želi zainteresirane upoznati i s načinom na koji milleniallsi (Luka i Viktor) vode Five kao jednu od najboljih softverskih tvrtki, kakva je suradnja i što su sve naučili od klijenata gosta predavača iz SAD-a te pokazati zašto su još uvijek u Hrvatskoj.


Konferencija je zamišljena kao case study, interaktivna i besplatna. Kako je broj mjesta ograničen, svi zainteresirani imat će priliku cijelu konferenciju pratiti putem live streama.


Više informacija o programu konferencije, predavačima i načinu kako se prijaviti te gdje pratiti konferenciju putem prijenosa uživo saznajte na https://high.five.agency/.