Treći ciklus Zaba Banking Academy

10. 01. 2019.

Zaba Banking Academy polugodišnji je program stručne prakse za studente završnih godina studija i apsolvente diplomskih studija, poželjno ekonomskog, matematičkog i drugog usmjerenja. Uzplaćenu praksu, studenti dobivaju imentora uz kojeg će kroz praktičan rad steći iskustvo u poslovnom okruženju. Uz praktično učenje, Zaba nudi iniz edukacija na kojima se studenti mogu okušati u timskom radu pri izradi kreativnih rješenja te se razvijati osobno i profesionalno.

Treći ciklus Zaba Banking Academy odvijat će se u Zagrebu,Varaždinu,Rijeci,Splitu,Puli iOsijeku, a polaznici će steći iskustvo u radu s međunarodnim klijentima,korporativnoj mreži, rizicima,projektnom financiranju,planiranju i kontrolingu, teposlovnoj strategiji. Dobra vijest za sve studente je da prijave traju do 15. siječnja, a više o praksama saznajte na sljedećim poveznicama, ohrabrite se i prijavite.

Korporativna mreža i međunarodni kliijenti

Likvidnosni rizici i kvaliteta podataka

Projektno financiranje

Monitoring kreditnog portfelja

Planiranje i kontroling

Poslovna strategija

„Zaba Banking Academy izvrsna je prilika za upoznavanje s osnovama bankarstva i radom u vodećoj banci u Hrvatskoj. Svim polaznicima omogućujemo ugodnu radnu atmosferu i mentore – iskusne bankare – koji  studente uvode u bankarsko poslovanje, uz posebno kreirane edukacije. Ponosni smo što je u prva dva ciklusa prakse program pohađalo ukupno 34 studenta, a u Zagrebačkoj banci se do sada zaposlilo njih jedanaest, uz sjajna iskustva svih polaznika. Stoga, pozivamo studente da prihvate ovaj izazove i prijave se na program: uz iskustvo i izuzetne prilike za osobni i profesionalni razvoj, polaznicima koji će zadovoljiti kriterije omogućit ćemo i nastavak karijere u Zagrebačkoj banci", ističe Gianluca Totaro, direktor Upravljanja ljudskim resursom u Zagrebačkoj banci.

Upoznajte se s osnovama bankarstva i radom u korporativnom okruženju te stecite iskustvo i praktična znanja koja Zaba nudi. Uz program plaćene prakse Zaba studentima nudi pogodnosti poput besplatnog Paketa za mlade, on – line bankarstva putem m-zabe i e-zabe i financijskog planera.