Sve počinje s idejom, a vi predstavite svoju na natjecanju Idea Knockout 2018

13. 09. 2018.

Natjecanje Idea Knockout ove godine bilježi peto izdanje na kojem će prijavljeni timovi predstaviti svoje inovacije, originalne tehnološke proizvode, usluge ili aplikacije. Tehnološke ideje stignete prijaviti do 15. rujna na službenoj stranici natjecanja koje će se održati 27. rujna u prostoru HUB385 s početkom u 10:30 i proglašenjem pobjednika u 17 sati.

Od 18 originalnih regionalnih startupova stručni žiri odabrat će najbolji i nagraditi ga putovanjem u Las Vegas. Pobjednički tim tamo će predstaviti svoju ideju na jednom od najvećih i najutjecajnijih svjetskih sajmova – CES-u 2019 gdje će imati svoj izlagački štand.

Osim pobjedničke nagrade, organizator natjecanja Bug svim prijavljenim natjecateljima osigurao je promotivni prostor u Bugu, Mreži, Bug Onlineu i na Bug TV-u te cjelodnevni nastup pred publikom i potencijalnim investitorima, a za tri prvoplasirana tima i predstavljanje pred publikom na Bug Future Showu 2019 koji će se održati u Zagrebu.

Za sve posjetitelje Idea Knockouta 2018 ulaz je besplatan, a da bi efektnije navijali za svoje favorite, organizatori su im pripremili besplatnu kavu. Uz razgledanje izložbe natjecateljskih projekata možete steći mnogobrojna poznanstva, a kasnije uživati u dobroj atmosferi i hrvatskim craft pivima. 
Zaba prepoznaje vrijedne projekte i inovacije pa tako i ove godine s ponosom podupire natjecanje Idea Knockout.