Proglašenje pobjednika u utorak, 29. listopada!

23. 10. 2019.

Prošli su tjedan u edukacijskom prostoru Zagrebačke banke finalisti natječaja Moj Zaba Start iz sve tri kategorije – Društvo, Poduzetništvo te Kultura i Znanost održali završne prezentacije svojih projekata.

U ponedjeljak 14. listopada svoje završne prezentacije održali su finalisti kategorije Poduzetništvo, a u srijedu 16. listopada projekte su prezentirali finalisti kategorija Kultura i Znanost te Društvo. Stručnu komisiju, koja je slušala završna pitchiranja, činili su predstavnici Zagrebačke banke. Svaki projekt na raspolaganju je imao deset minuta za izlaganje projekta, od čega je pet minuta bilo predviđeno za prezentaciju projekta i poslovnog plana, a pet minuta za pitanja stručne komisije i odgovore nositelja projekata.

Finalistima sada slijedi razdoblje neizvjesnosti, ali i iščekivanja finalne odluke koja će biti objavljena na završnom događaju koji će se održati 29. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu. Osim odluka stručne komisije o pobjednicima za sve tri kategorije natječaja, na završnoj svečanosti bit će objavljeni i pobjednici javnog glasovanja, koje je trajalo od 1. do 14. listopada na web-stranici Moj Zaba Start.

Svi finalisti pripremili su izvrsne prezentacije čime su pokazali da su znanje s prethodno održanih edukacijskih radionica u organizaciji Zagrebačke banke zaista primijenili u izradi svojih završnih prezentacija i pitchiranju.