Prilika da osvojite vrijedne nagrade na
natječaju Bjelovar Startup 2019

15. 03. 2019.

Bjelovar Startup 2019 natječaj je za najbolju projektnu ideju koju Grad Bjelovar nagrađuje sa 100.000 kuna. Sudjelovati u natjecanju mogu sve pravne i fizičke osobe bez obzira na godine. Troje najboljih finalista imat će i priliku dobiti besplatno mentorstvo te ekspertni konzalting s iskusnim menadžerima i poduzetnicima tijekom prve godine poslovanja. Uz to za pobjednike je osigurana puna stipendija za pohađanje CROMA EDUcare mini MBA programa u jesenskom ciklusu 2019. godine u vrijednosti od 22.500 kuna.

Natječaj je otvoren od 5. ožujka do 1. svibnja, a za prijavu na natjecanje potrebno je popuniti obrasce koje možete pronaći na službenoj stranici Grada Bjelovara. Prednost među finalistima imaju oni koji prihvaćaju uvjet da svoj posao započnu ili nastave u Bjelovaru. Osvoje li nagradu, ona će im biti uručena ako svoju tvrtku otvore u tom gradu.

Zadatak žirija, u čijem su sastavu stručnjaci iz područja poduzetništva i gospodarstva, jest da izaberu petero finalista koji će dobiti priliku za predstavljanje i prezentaciju ideje.

Bjelovar je prvi tax free grad čime pomaže mladim stručnjacima da lakše razviju svoje poslovanje. Zainteresiranost za natječaj je velika pa se ove godine očekuje više prijava, a natječaj možete pronaći na internetskim stranicama Grada Bjelovara gdje očekuju Vaše kreativne ideje i prijave.