Prijavite se - Moj Zaba Start u Osijeku i Splitu

24. 10. 2014.

Potrebno je odvojiti samo jedan sat za korisne savjete za unapređenje projekta

Što je točno Moj Zaba Start i koji su njegovi natječaji svim zainteresiranima objasnit će poduzetnički bankari u Osijeku i Splitu. Zagrebačka banka nastavlja s predstavljanjem ovogodišnjeg ciklusa projekta Moj Zaba Start te Varaždinu i Rijeci pridružuje dva nova grada. 
 
Svi koji vjeruju da imaju dobru poduzetničku ideju, a žive u Osijeku i Splitu ili okolici imaju jedinstvenu priliku da saznaju dodatne informacije o tom modelu potpore gospodarstvu te dobiju odgovore na pitanja i savjete za unapređenje svoje prijave. Potrebno je samo potvrditi dolazak, odvojiti jedan sat za predavanje i doći na navedenu adresu.

U Osijeku će se predstavljanje projekta Moj Zaba Start održati u četvrtak, 30. listopada, u 13 sati u hotelu Osijek, Šamačka 4. Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je poslati potvrdu dolaska, a najkasnije do ponedjeljka, 27. listopada 2014., na e-mail mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

Za sve zainteresirane iz okolice Splita prezentacija će se održati u utorak, 4. studenoga, u 13 sati u Poduzetničkom centru Zagrebačke banke, I. Gundulića 26A. Potvrdu dolaska treba poslati najkasnije do petka, 31. listopada 2014. na e-mail mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

Natječaji Moja prilika, Moja zelena zona i Moja kreativna crta otvoreni su za startupove, male i srednje tvrtke, kreativce i institucije, a mogu se prijaviti i fizičke osobe. Svi finalisti educirat će se putem radionica o poslovnom planiranju kako bi mogli uspješno upravljati poslovnim procesima i financijama te savladavati izazove tržišta. Najboljim projektima Zagrebačka banka dodijelit će ukupno milijun kuna poticaja. U svakoj kategoriji tri pobjednika koje odabere stručna komisija dobit će potporu u iznosu od po 100.000 kuna, a iznos potpore za jedan projekt odabran od javnosti jest 33.000,00 kn. Prijave se primaju do 1. prosinca 2014.