Prijave se primaju još tri dana!

29. 07. 2017.

Ako još niste pripremili svoje prijavnice, iskoristite nadolazeći vikend i prijavite svoje poduzetničke  ideje do 31. srpnja!

Prijave na natječaje projekta Moj Zaba Start traju još tri dana. Svoje projekte možete prijaviti na natječaje Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo do 31. srpnja u ponoć. Iskoristite zato nadolazeći vikend i ako još niste, pripremite svoje prijavnice. Gotovo milijun kuna bit će dodijeljeno najboljim projektima u okviru dvanaest potpora, a to je primamljiva motivacija za što kvalitetniju pripremu.

Želite li biti što učinkovitiji u pripremi prijavnica, svakako detaljno proučite uvjete natječaja i kriterije ocjenjivanja projektnih ideja. Upravo te aspekte potrebno je najbolje razraditi u prijavnici. Prijavnica je kreirana tako da slijedi poslovni plan, zato ćete jasnim odgovorima na pitanja dati cjelokupnu sliku o projektu i na najbolji mogući način prezentirati ga komisiji.

U prijavnici je potrebno odgovoriti na sva pitanja, jer jedino tako možete završiti s prijavom. Za dodatne savjete pročitajte i ostale članke na temu natječaja Moj Zaba Start na ovim stranicama. Tu su da vam olakšaju prijave i pomognu što bolje prezentirati projekte.

Najbolje natjecatelje koji se plasiraju u drugi krug natjecanja uz mogućnost dobivanja financijske potpore očekuju i druge korisne aktivnosti – radionice na kojima će se educirati o financijama i poslovanju, prilike za formalna i neformalna druženja, javna promocija projekata putem stranice natječaja i društvenih mreža, priprema za prezentaciju pred komisijom i sama prezentacija čiji će cilj biti uvjeriti komisiju da odabere baš njihov projekt.