Predstavnicima deset najboljih projekata uručene nagrade

26. 03. 2015.

U prostoru Vidikovca – Zagreb Eye danas su dodijeljene nagrade za najbolje i najinovativnije poduzetničke projekte natječaja Moj Zaba Start. Dvanaest financijskih potpora otišlo je u ruke predstavnika deset najuspješnijih projekata u tri natječaja – Moja prilika, Moja zelena zona i Moja kreativna crta. Nagrade dobitnicima uručili su predsjednik Uprave Zagrebačke banke g. Miljenko Živaljić te članovi Uprave Daniela Roguljić Novak i Lorenzo Ramajola.

Uz predstavnike Zagrebačke banke i dobitnike natječaja Moj Zaba Start na događanju su se okupili i partneri i ambasadori projekta, kao i ostali sudionici natječaja i predstavnici medija.

Ugodnim druženjem i dodjelom nagrada zaokružen je šestomjesečni ciklus projekta Moj Zaba Start koji je njegovim sudionicima omogućio stjecanje novih znanja, iskustava, ali i kontakte s ostalim sudionicima i partnerima projekta.

Čestitamo dobitnicima, autorima projekata Web aplikacija Rentlio, Samoljepljiva tkanina Gearskin, Nogar za bicikl s pumpom V- PUMP, Organska olovka Fabula, iCat zero emission island catamaran, Sustav za obradu, pročišćavanje i dezinfekciju balastnih voda i drugih tekućina, Boya bojice/pastele, Pametnica, multiartisitički projekt FreeDA i portal Vizkultura. Svi ovi projekti imaju izniman potencijal i vjerujemo da će naći svoje mjesto i prilike za razvoj na tržištu.

Suradnja sudionika natječaja sa Zabom ovdje ne prestaje jer će se projekti i njihova realizacija pratiti, evaluirati i nadograđivati, a na stranicama natječaja i u budućnosti ćete moći čitati o njihovim poslovnim idejama, konceptima i uspjesima.