Postani novi Vizionar

20. 03. 2019.


Još jednu priliku za studente nudi Vizionar, natjecanje u izradi vizualnih rješenja. Svi koji su zainteresirani za vizualne komunikacije imaju priliku pokazati svoj talent i vještine i povezati se s potencijalnim poslodavcima. U natjecanju možete naučiti više o kvalitetnom dizajnu, dizajnerskom procesu i poslovnom razmišljanju. Dizajnom se koriste sva poduzeća i on ih čini prepoznatljivima. Ovo je prilika za povezivanje studenata umjetničkih i društvenih smjerova koji su proaktivni.

Prijave za natjecanje traju do 29. ožujka, a nagrade koje možete osvojiti za prvo mjesto iznose 5000 kuna, za drugo 3000 kuna, a za treće 2000 kuna. Osim novčanih nagrada, studenti se međusobno povezuju i pohađaju razne radionice sa stručnjacima za dizajn koje im pomažu da zadatak obave najbolje što znaju.

Zaba je ove godine pripremila projektni zadatak „#DoWhatMatters – in search for talents“. Ideja je izraditi grafički koncept koji bi eksterno privlačio nove talente, a interno osnažio employer branding s ciljem postizanja veće angažiranosti zaposlenika. Vizija banke jest „One Bank, One UniCredit“. UniCredit primjenjuje jednostavan i uspješan paneuropski model komercijalnog bankarstva i pruža relevantna rješenja koja su u skladu sa stvarnim potrebama i željama današnjih klijenata. Tržište se neprestano mijenja, a Zaba pruža mjesto za rad gdje možete razvijati svoj talent. Cilj je zadatka osmisliti vizual koji se temelji na vrijednostima ideje DoWhatMatters, a to su:

  • podupiranje ravnoteže između poslovnog i privatnog života te stvaranje pozitivno poslovnog okruženja za poticanje onoga najboljeg u zaposlenicima;
  • mijenjanje načina suradnje kako bi zajedno gradili budućnost;
  • poticanje zaposlenika omogućujući im kontinuirani rast i razvoj;
  • ujedinjenost u međunarodnoj raznolikosti: svaki glas, kultura i iskustvo koje obogaćuje zajednicu – „One Bank, One UniCredit“.

Odvažite se i prijavite, a cijeli projektni zadatak možete pročitati na stranicama Vizionara.