Otvoreni natječaji projekta Moj Zaba Start

01. 10. 2014.

Zagrebačka banka u suradnji s partnerima i ove je godine pokrenula projekt Moj Zaba Start za dodjelu financijskih potpora inovativnim i poslovno održivim poduzetničkim idejama i konceptima.
Zainteresirani kandidati mogu svoj projekt prijaviti u jedan od tri natječaja:   Moja prilika – natječaj za startupe i inovativne poduzetničke koncepte, Moja zelena zona – natječaj za zelene tehnologije i ekološki održive projekte i Moja kreativna crta – natječaj za poduzetništvo u kreativnoj industriji i kulturi. Prijave su otvorene do 1. prosinca, a mnogo je razloga za sudjelovanje: milijun kuna potpore za najbolje projekte prema odabiru stručne komisije  i javnosti, besplatne edukacije za finaliste natječaja prilagođene njihovom području interesa, poduzetničkom iskustvu i razini financijske pismenosti, prilika za prezentaciju i promociju projekata pred stručnom komisijom, ali i šire jer će trideset najboljih projekata, po deset u svakom natječaju, biti predstavljeni javnosti.

Ako imate izvrsnu poslovnu ideju, a nedostaje vam sredstava za njezinu realizaciju, prijavite se na Moj Zaba Start i uvjerite stručnu komisiju da je Vaš projekt vrijedan pokretanja i ima potencijal za poslovni uspjeh i  održiv rast.

Vremena za prijavu je dovoljno. Upoznajte se s uvjetima natječaja, pripremite prijavu i prezentirajte ideje što bolje jer najzanimljiviji projekti dobit će svoju priliku za uspješan poduzetnički start.