Otvoren je natječaj
Moj Zaba Start 2018.

Danas je otvoreno peto izdanje natječaja Moj Zaba Start. Na press-konferenciji održanoj u prostoru Zabine Gradske štedionice na Trgu bana J. Jelačića natječaj su predstavili predsjednik Uprave Zagrebačke banke g. Miljenko Živaljić te predstavnici triju najboljih projektaa nagrađenih prvom nagradom u četvrtom izdanju natječaja Moj Zaba Start 2017. – Kata Barišić, poduzetnica i autorica projekta Time Travel Zagreb, najboljeg u kategoriji Poduzetništvo, Marina Pavić, voditeljica Marketinga Viteškog alkarskog društva i predstavnica projekta „Sinj u sridu“, najboljeg u kategoriji Kultura i znanost i Nataša Vrhovec, voditeljica odnosa s javnošću udruge Crveni nosovi i predstavnica projekta „Karavan orkestar“, najboljeg u kategoriji Društvo.

Bio je to uvod u novo izdanje natječaja koje će se i ove godine, slijednom izvrsnog prošlogodišnjeg odaziva, realizirati u tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost, Društvo, a između najboljih 12 projekata podijelit će se čak 990.000 kuna.

''Osim naše temeljne uloge kao financijske institucije, stalno smo usmjereni na kreaciju novih ideja kojima podržavamo izvrsnost, prosperitet i transformaciju društva u kojem poslujemo. U okviru programa Moj Zaba start potičemo realizaciju inovativnih poduzetničkih ideja i ostvarivanje daljnjih dostignuća u području znanosti, kulture i društvene odgovornosti. Dosadašnji ciklusi programa ostvarili su izuzetne rezultate te vas u ime Uprave Zagrebačke banke pozivam da u programu aktivno sudjelujete i veselim se svakom koraku koji ćemo napraviti zajedno'', istaknuo je g. Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke banke ponosan što ima priliku najaviti već peto izdanje natječaja kojim je do sada s gotovo četiri milijuna kuna poduprto 40 uspješnih projekata iz područja tehnoloških inovacija, weba i aplikacija, obrtništva, dizajna, umjetnosti, kulture, znanosti, razvoja djece i mladih te zelenog i društvenog poduzetništva.  

Atmosferu s press-konferencije donosimo u fotogaleriji.

Prilika za sve odvažne i poduzetne

Razdoblje prijava otvoreno je do 12. lipnja točno u podne, a svim zainteresiranim sudionicima Moj Zaba Start postat će još bliži i dostupniji jer ove je godine u planu i regionalni obilazak čak 11 hrvatskih gradova. Na karti obilazaka tako će se naći Zadar, Rijeka, Varaždin, Split, Zabok, Sisak, Pula, Bjelovar, Zagreb, Osijek i Čakovec. Dovoljno prilika da zainteresirani iz cijele zemlje izdvoje malo svojeg vremena i poslušaju iz prve ruke što je potrebno da se pripremi dobra kvalitetna prijavnica.

Završnica za najbolje

Onima koji svoje prijave dovedu do savršenstva i uvjere komisiju da im povjeri povjerenje i ulazak među 30 najboljih (po 10 u svakom natječaju) otvaraju se vrata finala. Finaliste natječaja očekuju mnogobrojne zanimljive i korisne aktivnosti te benefiti kao što su stručne edukacije iz područja važnih za uspješan poslovni start i održivo poslovanje, promocija njihova projekta u javnosti i u medijima, potpora pri javnom glasovanju, iskustvo za pamćenje i prilike za izvrstan networking.

O iskustvu sudjelovanja najbolje mogu govoriti sudionici prethodnih izdanja natječaja. Neki od njih sa svojim izjavama i projektima upravo o tome progovaraju u videu kojim smo predstavili ovo jubilarno, peto izdanje natječaja.

Pogledajte video

Pratite nas i dalje jer novosti tek slijede.