Osvojite nagrade na Case Study Competitionu

14. 03. 2019.

Case Study Competition, jedno od najuspješnijih edukativnih studentskih natjecanja u regiji održava se petnaestu godinu zaredom. Sedam poduzeća zadalo je stvarne poslovne slučajeve kao izazove za natjecatelje među kojima je i Zabin case „Zavrti priču!“.

Tema je Zabina poslovnog slučaja aktivacija mladih na studentskim događanjima. Ideja koju razrađujete treba biti jednostavna, lako izvediva i primjenjiva i treba pobuditi interes kod mladih. Oni su bitni za poslovanje i prate trendove koji su aktualni, a baš za njih banka je otvorila stranicu www.tkokaze.hr. Na njoj možete saznati više o novostima i događanjima te dobiti savjete koji vam pomažu u svakodnevici. Ono što je bitno odraditi da biste došli do rješenja je istraživanje tržišta, zatim razrada ideje i na kraju prikaz načina na koji bi aplikacija za aktivaciju studenata radila.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 10.000 kuna, za drugo 5000 i za treće 3000 kuna, a osim novčanih nagrada nudi im se networking na radionicama te moguće prakse i pripravništva u poželjnim poduzećima. Prijave traju do 17. ožujka, a na službenoj stranici natjecanja možete se prijaviti sa svojim timom od dvije do četiri osobe. Natječaj je otvoren za sve studente u Republici Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji i Republici Srbiji. Zaba nudi dobitnicima mogućnost da provedu jedan dan u odjelu marketinga banke te iz prve ruke vide kako funkcioniraju svakodnevni poslovi.