Osijek i Split spremni za prijave

05. 11. 2014.

Na predstavljanju projekata Moja zelena zona, Moja kreativna crta i Moja prilika u Osijeku i Splitu okupilo se više od sto zainteresiranih pojedinaca i tvrtki koji svoje poslovne ideje žele na najbolji način pripremiti za prijavu na Moj Zaba Start.

Tomislav Tolnaj, direktor Poslovne mreže za poduzetničko bankarstvo, Sjevoroistočna Hrvatska, Mirela Slobođanac, direktorica Prodaje poduzetničkog bankarstva u Osijeku i Antonio Maršić, direktor Centra za poduzetničko bankarstvo Vinkovci, Vukovar i Đakovo predstavili su svim zainteresiranim sudionicima osnovne značajkama projekta, detalje natječaja kao i kriterije prošlog četvrtka u prostorijama Hotela Osijek. Predstavnicima Zagrebačke banke potporu na prezentaciji dala je i Vlatka Surma Szabo, ravnateljica Ekoknjižnice Vukovar koja je ovogodišnji ambasador, ali i prošlogodišnji pobjednik natječaja Moja zelena zona.

Nakon Osijeka, projekt Moj Zaba Start stigao je i u prostorije Zagrebačke banke u Splitu gdje su iste teme sa sudionicima podijelili Emil Radić, direktor poslovne mreže za poduzetničko bankarstvo za Jadransku Hrvatsku i Dario Pekas, direktor Centra za poduzetničko bankarstvo u Splitu. Na prezentaciji je okupljene pozdravila i Marija Crmarić, predsjednica Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske Županije, obzirom na to da je Hrvatska obrtnička komora parter natječaja Moja kreativna crta.

U ugodnoj i neformalnoj atmosferi, okupljeni startupi i poduzetnici s iskustvom imali su priliku postavljati pitanja o natječajima i ispričati svoje poduzetničke priče.

U ugodnoj i neformalnoj atmosferi, okupljeni startupi i poduzetnici s iskustvom imali su priliku postavljati pitanja o natječajima i ispričati svoje poduzetničke priče. Fotografije s predstavljanja možete pogledati u fotogaleriji.

Nakon uspješnih predstavljanja u Varaždinu, Rijeci, Osijeku i Splitu slijede prezentacije u Puli i Slavonskom Brodu. Pratite novosti o projektu Moj Zaba Start i ukoliko već niste, pridružite nam se na dva posljednja regionalna predstavljanja i podijelite s nama vaša iskustva i upite!