Održane radionice u Osijeku i Varaždinu

12. 06. 2017.

Prošli tjedan održane su prve dvije Moj Zaba Start radionice u sklopu regionalnog predstavljanja ovogodišnjeg natječaja putem kojeg Banka već četvrtu godinu zaredom daje potpore za realiziranje inovativnih i tržišno održivih ideja pojedinaca i tvrtki.

Osim web-platforme na kojoj možete saznati sve informacije o natječaju i putem koje se može prijaviti svoje projekte, do odgovora na pitanja, za koja smatrate da su ključna kako bi vaša prijava na natječaj i krajnji ishod bili što uspješniji, lako možete doći na radionice u obliku prezentacije natječaja.

Prošlog su tjedna uspješno održane radionice u Osijeku i Varaždinu koje je pratilo 70-ak zainteresiranih za prijavu na natječaj; predstavnika neprofitnih udruga, volonterskih centara, start-upova, udruga mladih, kreativne i kulturne scena, umjetnici pojedinci, predstavnici jedinica lokalne uprave te tvrtki koje djeluju na područjima Istočne te Sjeverne i Sjeverozapadne Hrvatske.

Sudionici radionica u Osijeku i Varaždinu s velikim su interesom pratili predstavljanje natječaja i aktivno sudjelovali u postavljanju pitanja, a razgovori o natječaju i njegovim detaljima nastavljeni su i nakon službenog dijela radionice kroz neformalno druženje.

Vjerujemo da je sudjelovanje na radionicama bilo korisno i sudionicima, ali i predstavnicima Banke koji zajedno sa MZS timom stoje na raspolaganju za sva pitanja vezana uz natječaj

Iskoristite priliku i prijavite se na regionalne radionice Moj Zaba Starta u Zaboku, Rijeci, Puli i Splitu.

Vidimo se!


Osijek


Varaždin