Najavljujemo Bug Future Show 2019

04. 01. 2019.

Zaba je i ove godine pokrovitelj šestog po redu Bug Future Showa 2019 koji posjetiteljima nudi predavače i paneliste koji će predstaviti uređaje, trendove i tehnologije koji nas očekuju u budućnosti. Moto ovogodišnjeg BFS-a 2019 jest „A Different Humanity“ čime žele naglasiti koliko će tehnologija promijeniti čovječanstvo u budućnosti te da će stvoriti drugačiju civilizaciju.

BFS 2019 održat će se u Kinu Europa u Zagrebu 7. veljače s početkom u 10 sati. Program je namijenjen  čitateljima Buga, geekovima, gadget-freakovima, opininon makerima, early adopterima i svima koji uspiju doći do pozivnice za Show. Ulaz je besplatan, a do pozivnice možete doći ako na e-mail info@bfs.bug.hr pošaljete dokaz da ste čitatelj Buga ili podijelite fotografiju na Instagramu ili Twitteru uz hashtag #BFS2019 i možda se priključite sretnicima koji će moći posjetiti taj tehnološki show.

Cjelodnevni program kombinacija je scenskog programa koji će se održati u dvorani Kina i dvorani Muller te izložba gadgeta u foajeu Kina. Uz predavanja, panel i obrnute panel-rasprave te intervjue uživo na kojima će se pričati o aktualnim tehnologijama posjetitelji će moći osvojiti i mnogobrojne gadgete. Svi zaljubljenici u tehnologiju imat će priliku i za sklapanje prijateljstava.