Prošlogodišnji pobjednici

Start app


Adopto

Adopto je online software koji S&M tech tvrtkama na jednom mjestu pruža sve za skaliranje tima od 5 do 300 ljudi, a rješenje je razvijeno zbog specifičnih problema s kojima se takve tvrtke susreću pri zapošljavanju. Adopto je kompleksna aplikacija koja integrira job boardove, društvene mreže, testing platforme, pruža mogućnost izrade i hostinga web stranice karijera za svaku tvrtku, te im preko svoga sučelja omogućava obavljanje svih zadataka vezanih uz zapošljavanje (masovna komunikacija, testiranje, dogovaranje sastanaka, čitanje cv-a...).

Gooma

Gooma

Gooma je jedino cjelovito mobilno poslovno rješenje za obradu loko vožnje i putnih naloga. Aplikacija je geolokacijski servis, koji evidentira, obrađuje i izrađuje izvještaje loko vožnje i službenih putova u realnom vremenu te planira vašu rutu puta. U ovoj fazi aplikacija je besplatna i spremna za preuzimanje iz Apple App Storea, što je tek prva faza u stvaranju regionalne multifunkcionalne transakcijske i tehnološke platforme. Gooma trenutno ima oko 1.000 korisnika.

https://www.gooma.biz/    

MyBeeLine (BeeRM

MyBeeLine (BeeRM

MyBeeLine je tehnološko rješenje za upravljanje poslovanjem u pčelarstvu. To je web aplikacija koja pčelarima omogućuje pregled stanja u njihovim pčelinjacima te ih pravovremeno obavještava kada je potrebno napraviti određene akcije nad košnicama kako ne bi došlo do infekcije ili bolesti. To je cloud aplikacija koja je prilagođena za korištenje na svim uređajima koji imaju mogućnost pregleda interneta. Pčelari kroz aplikaciju unose i odabiru podatke koje su do sada zapisivali u bilježnice ili na košnicu, a aplikacija im omogućuje detaljnu analitiku prikazanu kroz grafove kako bi raspolagali pravovremenim informacijama o stanju pčelinjih kolonija u realnom vremenu i temeljem toga donosili bolje odluke.


Start IT up


Vladimir Puškaš, Zagreb

Projekt "E-mail odobravanje doumenata" nudi najbolje rješenje za zadatak Jednim klikom do odobrenja.

Vladimir Puškaš, Zagreb

Projekt Brzored virtualni asistent je platforma koja klijentima omogućava da pomoću svojeg mobilnog uređaja saznaju lokaciju poslovnice banke s najkraćim vremenima čekanja.

Mladen Župančić, Zagreb

Aplikacija Asistent je rješenja na zadatak Virtualni Asistent