Ideje koje zaslužuju priliku

Želite li ostvariti svoju poslovnu, inovativnu ili društveno korisnu ideju, na pravom ste mjestu. Zagrebačka banka kroz Moj Zaba Start podupire najbolje poduzetničke, kulturne, znanstvene i društvene projekte.

Moj Zaba Start

Moj Zaba Start kroz različite natječaje podupire najinovativnije i tržišno utemeljene ideje s pozitivnim utjecajem na gospodarstvo i društvo. 

Pokrenut je 2013. godine te je do sada podržao ukupno 40 najboljih održivih projekata iz različitih područja po ocjeni stručne komisije i prema odabiru javnosti. Dobitnici su inovativni start up-ovi, društveno odgovorne inicijative, projekti iz područja zelenog poduzetništva, kreativne industrije, znanosti te izrade aplikacija i informatičkih rješenja. 

Uz stručnu i financijsku potporu lakše je no ikad realizirati dugogodišnje snove o razvoju i širenju postojećeg ili pokretanju novog projekta. Zagrebačka banka zna da inovativne i kreativne ideje zaslužuju priliku za potporu i razvoj, zato je i ove godine pokrenula Moj Zaba Start koji se realizira kroz tri natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Što očekuje sudionike?

  1. Potpora u iznosu od 120 000 kuna za prvo mjesto, 100 000 kuna za drugo mjesto, 80 000 kuna za treće mjesto
  2. Potpora u iznosu 30 000 kuna za četvrto mjesto prema odabiru javnosti
  3. Stručna edukacija za finaliste Natječaja
  4. Promocija projekta putem kanala Zagrebačke banke i ambasadora
  5. Prilika za udruživanje i povezivanje s ostalim sudionicima projekta
  6. Prilika za nove poslovne kontakte i suradnju
  7. Nove poduzetničke prilike
  8. Neprocjenjivo iskustvo