Moj Zaba Start u Varaždinu i Rijeci – prijavite se!

17. 10. 2014.

Dugo ste u biznisu, startup ste ili samo imate dobru poduzetničku ideju? Nakon najavne konferencije na kojoj je prezentiran ovogodišnji projekt Moj Zaba Start i raspisani njegovi natječaji Zagrebačka banka počinje s lokalnim predstavljanjem. Prvi su gradovi u kojima će zainteresirani imati priliku čuti više informacija o natječajima, uvjetima i rokovima prijave te tijeku odabira najboljih projekata Varaždin i Rijeka.

Stoga se pozivaju svi Varaždinci i osobe iz okolice Varaždina da dođu u petak, 24. listopada, u 11 sati u Poduzetnički centar Zagrebačke banke na Kapucinskom trgu 5. Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je poslati potvrdu dolaska najkasnije do srijede, 22. listopada 2014., na mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

U Rijeci će predstavljanje projekta Moj Zaba Start biti u utorak, 28. listopada, u 10 sati u Poduzetničkom centru Zagrebačke banke, Ante Starčevića 10 – 12. Potvrdu dolaska treba poslati najkasnije do petka, 24. listopada, također na e-mail mojzabastart@unicreditgroup.zaba.hr.

Zagrebačka banka u tri natječaja – Moja prilika za inovativne poduzetničke i startup projekte; Moja zelena zona za zeleno poduzetništvo; Moja kreativna crta za kreativnu industriju – najboljim idejama dodjeljuje ukupno milijun kuna poticaja. Dodatno, svim finalistima omogućit će se edukacija putem radionica o poslovnom planiranju kako bi mogli uspješno upravljati poslovnim procesima i financijama te uspješno savladavati izazove tržišta.