Moj Zaba Start u Sisku, Puli i Bjelovaru

10. 05. 2018.

Radionice natječaja Moj Zaba Start održane su u Sisku, Puli i Bjelovaru uz velik interes sudionika. Na radionicama su Zabine predstavnice Sandra Cvetko i Ivona Filej Ribarić predstavile tri kategorije natječaja: Poduzetništvo, Kultura i znanost i Društvo te objasnile  sve o samom projektu, uvjetima i načinima prijave. Više od 60 poduzetnika, inovatora, kulturnjaka, znanstvenika, udruga, medija, ali i svi ostali zainteresirani imali su mogućnost dobiti odgovore na pitanja u vezi s natječajem i time poboljšati svoju šansu za uspjeh.

Posebnost i specifičnost tog natječaja nije sama financijska potpora već činjenica da sve  finaliste i pobjednike očekuju stručne edukacije i radionice te promocija njihovih projekata putem kanala Zagrebačke banke i ambasadora natječaja Moj Zaba Start. Sudjelovanje u takvu projektu prilika je za nove poslovne kontakte i stjecanje neprocjenjivog iskustva potrebnog za tržišne utakmice koje tek slijede.

Hvala Sisku, Puli i Bjelovaru na gostoprimstvu, a svim sadašnjim, kao i budućim prijaviteljima projekata na natječaj Moja Zaba Start želimo puno uspjeha. Sretno svima!

Atmosferu s radionica pogledajte u fotogaleriji.