Moj Zaba Start stiže u vaš grad!

11. 04. 2018.

Prošle je godine tim natječaja Moj Zaba Start obišao šest gradova: Osijek, Varaždin, Zabok, Rijeku Pulu i Split. Reakcije – izvrsne. Sudionici – informirani i dobro pripremljeni za prijavu. Organizatori – zadovoljni što su imali priliku predstaviti natječaj i odgovoriti na sva pitanja potencijalnih sudionika. Zadovoljstvo je bilo još veće kad su se neka od lica s radionica pojavila među prijavljenima, a kasnije i među finalistima.

Potaknuti dobrim odazivom i željom da svima zainteresiranim približimo natječaj, uvjete prijave i savjete kako što bolje strukturirati prijavnicu, i ove godine godine obići ćemo nekoliko gradova.
Na ruti će se naći i više postaja, pa tako ove godine očekujte Moj Zaba Start u čak 11 gradova: Zadar, Rijeka, Varaždin, Split, Zabok, Sisak, Pula, Bjelovar, Zagreb, Osijek i Čakovec.

Kako se prijaviti za sudjelovanje?

Nikad lakše! Na web-stranici je dostupan jednostavan prijavni obrazac za regionalne radionice. Izaberite svoj grad i popunite osnovne podatke, a sve detalje o prezentaciji (potvrdu prijave, točnu adresu i vrijeme održavanja) dobit ćete e-mailom na svoju e-adresu.

Kako najbolje iskoristiti predstavljanja?

Najvažnije od svega – dođite s otvorenim pitanjima. Nakon kratkog izlaganja o projektu, uvjetima i načinima prijave nadamo se što većem broju vaših pitanja – od tehničkih, do konceptualnih i specifičnih. Pitajte nas sve što vas zanima kako bismo razjasnili eventualne nedoumice i pomogli vam da što bolje strukturirate svoju prijavu.

Zadar otvara podij

Prvo predstavljanje ovogodišnjeg regionalnog obilaska bit će u Zadru 17. travnja. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže!

Saznajte više i o ostalim lokacijama i prijavite svoje dolaske na stranici regionalne radionice.