Moj Zaba Start predstavljen u Splitu i Zaboku

02. 05. 2018.

U želji da približimo natječaj svim zainteresiranim osobama na području Splita i Zaboka održali smo radionice Moj Zaba Start na kojima smo predstavili ovogodišnje tri kategorije natječaja: Poduzetništvo, Kulturu i znanost i Društvo.

Na radionicama je bilo više od četrdeset polaznika. Svi su imali priliku svojim pitanjima sudjelovati u raspravi te tako dobiti korisne informacije kako bi njihova prijava na natječaj bila što lakša i uspješnija.

Pridružili su se i pobjednici iz prethodnih natječaja Moj Zaba Start. U Splitu je vlasnica i urednica izdavačke kuće Harfa, Irena Orlović, podijelila svoje iskustvo sudjelovanja u natječaju Zagrebačke banke. Irena je autorica Pametnice, radnog materijala za rano poticanje intelektualnog razvoja koji je razvila inspirirana radom sa svojom kćeri, djevojčicom s teškoćama u razvoju. Pobijedila je u kategoriji Moja kreativna crta 2014. godine i od tada je uspješna poduzetnica i velika ambasadorica natječaja Moj Zaba Start.

Luka Veverec, autor i voditelj prvog Parka znanosti u Hrvatskoj, pobjednik natječaja 2017. u kategoriji Poduzetništvo, održao je predavanje u Zaboku u sklopu radionice Moj Zaba Start. Luka je godinama razmišljao o Parku znanosti u kojem znanost može biti zabava, a poseban poticaj dobio je pobjedom i od tada je ambasador natječaja.

Ako do sada niste uspjeli doći na radionice, a imate super ideju koju želite realizirati i potrebna vam je financijska potpora, pridružite nam se sljedeći tjedan na radionici u Sisku, Puli ili Bjelovaru i saznajte sve potrebno za uspješnu prijavu.