Još pet dana za prijave

05. 07. 2019.

Nakon što smo predstavili natječaje Moj Zaba Start u Osijeku, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Čakovcu i Puli tijekom svibnja i lipnja došlo je vrijeme za posljednju radionicu koja je održana jučer u Zagrebu u AlgebraLabu. Sedamdesetak ljudi imalo je priliku čuti motivirajuće predavanje Algebre, sudjelovati u raspravi i dotjerati svoje prijavnice do savršenstva. 

Vaš projekt još stignete prijaviti do 10. srpnja, a između kategorija Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo odaberite onu koja najbolje odgovara Vašem projektu. Pročitajte našu rubriku „Savjeti za uspješnu prijavu“ i primijenite te savjete tijekom ispunjavanja prijavnice. Na jučerašnjoj radionici savjete su podijelili predstavnici Algebre u interakciji s natjecateljima kako bi što kvalitetnije ispunili prijavnicu i osvojili žiri. Uz Zabinu prezentaciju s predstavljanja natječaja možete i preuzeti prezentaciju Algebre.

  1. Zaba prezentacija
  1. Algebra prezentacija

Ako vam nedostaje motivacije pogledajte na fotografijama kako je izgledala radionica, ohrabrite se i prijavite Vaše projekte!