Još jedan uspješan Inspire Me iza nas

17. 04. 2019.

Konferencija Inspire Me održala se prošli tjedan na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a poznati predavači rado su sudjelovali. Na konferenciji su bile organizirane tri sesije: govori, radionice te pokreni posao i karijeru. Okupilo se 40 predavača te 50 kompanija i poduzetnika.

Program koji se održao možete pogledati na poveznici, a obuhvatio je različite djelatnosti s naglaskom na turizmu i ugostiteljstvu, IT-u, marketingu, ekobiznisu, financijama i OPG-ovima. Na najvećem okupljanju poduzetnika sudionici su imali priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva, dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva te poslušati uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika i znanstvenika koji su podijelili ideje, znanja, životna i poslovna iskustva. Uz inspirativne govore održale su se radionice iz područja kao što su fitnes i prehrana.

A da inspirativne priče postoje i u Zabi, pokazao je to i direktor Zabine poslovnice u Rijeci, Ivan Birkić. Svoju inspirativnu priču koja počinje još od studentskih dana podijelio je s publikom i otkrio kako provodi slobodno vrijeme – baveći se sportom.

Kako je bilo na konferenciji možete pogledati na službenim stranicama Inspire Me.