Još jedan dan za glasovanje

18. 10. 2018.

Još je nešto više od 24 sata otvoreno glasovanje za najbolje projekte natječaja Moj Zaba Start. Podsjećamo, glasovati se može do sutra, 19. listopada, a glasovanje se zatvara u 14 sati.

Glasujte za svoje favorite u svakom od natječaja:

  1. Poduzetništvo
  2. Kultura i znanost
  3. Društvo

Glasovati možete putem ove web-stranice, a uz svaki projekt dostupna je opcija davanja glasa. Jedan glasač može dati po jedan glas u svakoj kategoriji natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost, Društvo – sveukupno može glasovati triput.

U cilju osiguranja regularnosti glasovanja svaki se glasač prilikom glasovanja identificira, a to može učiniti putem svoje e-adrese te Facebook ili Google+ accounta.

Pobjednici glasovanja javnosti dobit će potporu Zabe u iznosu od 30.000 kuna po projektu, a uz nagrade stručne Komisije, po tri u svakom natječaju, Zaba će putem natječaja Moj Zaba Start 2018. dodijeliti 12 potpora u ukupnom iznosu od 990.000 kuna za najbolje projekte u natječajima Poduzetništvo, Kultura i znanost i Društvo.

Najbolje projekte prema ocjeni javnosti objavit ćemo na završnoj svečanosti natječaja Moj Zaba Start 2018, 25. listopada u hotelu Esplanade.

Iako je vremena malo, najviše glasova uvijek stiže u završnici, stoga izdvojite malo vremena i poduprite najbolje kojima će upravo vaši glasovi omogućiti dobivanje potpore za realizaciju njihovih projekata!

Sretno svim finalistima!