Jeste li čuli za Virtualni kazališni klub?

02. 10. 2018.

Projekt: KAZALIŠTE I MLADI – Koja je tvoja uloga?

Autor: Zagrebačko kazalište mladih


Multimedijskim projektom nastojat će se povezati mlade, nove medije i kazalište. Cilj projekta jest privući mlade u kazalište putem virtualnog kazališta. Uz pomoć posebne aplikacije na društvenim mrežama objavljivat će se kratkometražni filmovi i videosadržaji o nastanku kazališne predstave koje će mladi kreativno uz vodstvo dramskih pedagoga snimiti u kazalištu. Suvremenim i ležernim načinom izražavanja i u susretima s poznatim glumcima na sceni i iza scene te objavama putem virtualnog kazališnog kluba mladi razvijaju razumijevanje društvene uloge kazališta koje razvija svijest o tome kakvi smo i postavlja pitanje – koja je tvoja uloga?


Saznajte više o projektu

U nastavku donosimo intervju sa Snježanom Abramović Milković, ravnateljicom ZKM-a koja nam je u prezentaciji projekta približila kazalište i ideju kojom će se kazalište još više približiti mladima te ih potaknuti da i sami budu aktivni sudionici naše kulturne scene.

Više o projektu KAZALIŠTE I MLADI – Koja je tvoja uloga? doznajte nawww.zekaem.hr,www.facebook.com/zekaem,www.facebook.com/zekaemuciliste/ iwww.instagram.com/zkm.uciliste/