Jeste li čuli za aplikaciju MojEUfond?

14. 12. 2017.

Poduzetnik ste i imate izvrstan projekt koji želite financirati sredstvima iz EU fondova? Ali koji natječaj najviše odgovara vašem poduzeću i vašem projektu? Kako uz sve obveze redovito pratiti natječaje i kako se pravodobno prijaviti?

Odgovore na ta važna pitanja daje vam MojEUfond, web-aplikacija koja poduzetnicima koji svoje projekte žele sufinancirati sredstvima iz EU fondova pronalazi odgovarajuće EU natječaje.

Poduzetnici će putem aplikacije MojEUfond dobivati personalizirane informacije o natječajima koji odgovaraju upravo njihovim investicijskim potrebama i za koje njihovo poduzeće zadovoljava administrativne uvjete. Aplikaciju je osmislila Zagrebačka banka, a usluga je besplatna.

Kako funkcionira MojEUfond?
Nakon što aplikacija na osnovi relevantnih podataka i razvijenog algoritma prepozna prihvatljiv natječaj za određeno poduzeće, u stvarnom vremenu obavještava korisnika na profilu unutar aplikacije ili putem e-maila.
Aplikaciji je moguće pristupiti putem  službene internetske stranice Zagrebačke banke ili putem e-zaba poslovnog bankarstva. Korisnici koji se registriraju s e-adresom samostalno unose potrebne podatke o poduzeću i ulaganju, a korisnicima e-zabePS aplikacija kreira profil na osnovi podataka dostupnih Banci koje samo treba dopuniti podacima o ulaganju. Korisnicima e-zabePS time je korištenje aplikacijom dodatno olakšano.

Vjerujemo da će aplikacija biti od velike pomoći poduzetnicima u praćenju i pronalasku odgovarajućih EU natječaja i prijavi na njih.

Više informacija saznajte na https://www.zaba.hr/mojeufond/login.html.