Izazov u kojem imaš 24 sata za osmisliti rješenje

21. 11. 2018.

Treći po redu HACK IT DAYZ okuplja skupine do četiri pojedinca koji imaju priliku osvojiti nagradu od 30.000 kuna i dvodnevnu radionicu u hub:raum akceleratoru u Krakowu. Njihov je zadatak smisliti kreativna rješenja na temu Budućnost video komunikacije za čiju realizaciju imaju 24 sata.

Osim prve nagrade za one najbolje, sudionike očekuje druga novčana nagrada u iznosu od 15.000 kn i treća u iznosu od 7500 kn te prilika za networking, mentorstvo i predavanja koje će održati inspirativni govornici.

HACK IT DAYZ traje od 23. do 25. studenoga, a održava se u ALGEBRA LAB inkubatoru za inovacije. Prijavljeni timovi osmislit će ideje koje mijenjaju budućnost i prezentirati ih potencijalnim investitorima. Uz hranu i piće očekuje ih chill out&fun zona.

U subotu, 24. studenoga, za vrijeme Hackathona održat će se i konferencija na kojoj će predavati govornici: Luka Abrus, CEO i suvlasnik agencije Five; Erik Meijer iz Deutsche Telekoma, Vedran Blagus, investicijski menadžer u South Central Ventures fondu, Ninoslav Mimica, šef zavoda u klinici za psihijatriju, Mladen Vlašić, tim OKO, a konferencija će završiti panelom na kojem će sudjelovati Boris Jukić, Nataša Malić i Leo Mršić. Teme su tehnologija, inovacije i trendovi koje Zaba prati i ponosan je partner projekta.