Hvala na prijavama!

01. 08. 2017.

Izvrsni projekti zaslužuju biti realizirani i drago nam je da ste u velikom broju odlučili pružiti im tu priliku. Na natječaje Moj Zaba Start odazvali ste se u velikom broju – uspješno ste popunili i predali čak 680 prijavnica, što je najveći odaziv na Moj Zaba Start do sada i što potvrđuje potencijal koji čuči u vašoj i našoj okolini spreman da bude otkriven i otisne mnoge od vas punom snagom naprijed.

Pred vama i nama dugo je toplo ljeto. Naše će biti vrlo radno jer stručnu komisiju očekuje čitanje stranica i stranica vaših originalnih ideja i planova. Svakom ćemo se projektu detaljno posvetiti, a rezultate ocjenjivanja i objavu finalista očekujte 25. rujna upravo ovdje, na web-stranici natječaja.

Vjerujemo da biste svi vi koji ste se prijavili rado vidjeli svoje tvrtke i projekte u području u kojem objavljujemo dobitnike. Prvi ste korak prema tome napravili, a nakon malo odmora trideset najboljih – po deset u svakom od natječaja – očekuju prvi izazovi: javna objava projektne ideje, fokus na ono što predstavljate, edukacije i druženje sa svim sudionicima natječaja, pitch pred komisijom, a na kraju i objava dobitnika i dodjela potpora. Put do najboljih ima još nekoliko stepenica, a od sada nadalje mi ćemo vas njima voditi.

Hvala svima koji su se prijavili na natječaje Poduzetništvo, Kultura i znanost i Društvo! Vaši projekti dokaz su da tržište i ljudi koji ga čine idu naprijed, imaju ideje, imaju volju i odvažnost ostvariti više od redovitog, prosječnog i uobičajenog.

Svim sudionicima želimo puno sreće u nastavku natječaja!