Edukacija Green Building Professional – upisi u tijeku

20. 10. 2014.

U tijeku su prijave za novi ciklus cjelogodišnjeg edukativnog programa Green Building Professional u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju (HSZG) (www.gbccroatia.org).

Uz stručna znanja polaznici će imati priliku upoznati  se i povezati  s mnogobrojnim domaćim i stranim stručnjacima  iz područja zelene gradnje jer edukacija svake godine okuplja po pedesetak polaznika iz različitih područja – od arhitekata, inženjera građevinarstva, elektrotehnike i strojarstva do ekonomskih stručnjaka i predstavnika javnih institucija.

Predavanja počinju u studenome 2014. i trajat će do lipnja 2015. Polaznici se mogu prijaviti za cjelogodišnju edukaciju koju čini osam obveznih i šest izbornih modula, a oni koji imaju specifična područja interesa mogu se odlučiti i i za pojedinačne module.

Zagrebačka banka osmislila je posebnu kreditnu liniju za kreditiranje Green Building Professional edukacije. Program podupiru Hrvatska komora arhitekata i Hrvatska komora inženjera građevinarstva te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Upisi za generaciju 2014./2015. traju do 15. studenoga 2014. godine.

Članovi HSZG-a i svi ovlašteni inženjeri ostvaruju poseban popust, a cjelokupan program, popis predavača, cjenik i prijavnica dostupni su na web stranicama Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.

Pogledajte promotivni video o Green Building Professional edukaciji.

Više o ovoj i drugim zelenim temama saznajte i na  www.zelenazona.hr.