Dođite na MeetUp – „Izazovi društvenog poduzetništva“

20. 02. 2018.

Zanima vas društveno poduzetništvo, a ne znate kako do najboljih informacija iz prve ruke? Ili ste pak čuli toliko priča o društvenim poduzetnicima i načinu njihova poslovanja da više od šume ne vidite drvo?

Iskoristite subotu 3. ožujka i u 18:00 sati dođite u Kaptol Boutique Cinema na MeetUp pod nazivom "Izazovi društvenog poduzetništva“ koji organizira Ekonomska klinika.

Osnovni je cilj tog druženja približiti temu društvenog poduzetništva mladima, ukazati na njegovu važnost u današnjem društvu i potaknuti ih na razmišljanje kako sami mogu pomoći zajednici uz društveno odgovorne projekte.

Na organiziranoj panel-raspravi imat ćete priliku saznati odgovore na pitanja što je društveno poduzetništvo, koji su njegovi izazovi u današnje vrijeme, koje su mogućnosti financiranja društvenih poduzeća... i mnoga druga.

Raspravljat će se o počecima i napretku društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, o tome kako pokrenuti društveno poduzeće te koje se mogućnosti nude društvenim poduzetnicima i onima koji će to tek postati.

Pitate se postoje li uspješni primjeri društvenog poduzetništva u Hrvatskoj? Naravno! Na MeetUpu će sudjelovati stručnjaci i poduzetnici koji stoje iza najpoznatijih društvenih projekata u Hrvatskoj te voditi rasprave na mnoge zanimljive teme.

Nakon panela slijedi networking gdje ćete imati priliku razgovarati sa sudionicima panela te iz prve ruke dobiti informacije o ovoj aktualnoj i zanimljivoj temi.

Više informacija i aktualnosti u vezi s Izazovima društvenog poduzetništva saznajte na www.facebook.com/events/1998553757132327/.