Dođite na Idea Knockout 2017

21. 09. 2017.

Idea Knockout 2017, najuzbudljivije natjecanje tehnoloških ideja u regiji, ulazi u svoju završnu fazu. U prostoru HUB385 u Zagrebu 28. rujna 2017. nastupit će 20 zanimljivih timova između kojih će stručni žiri odabrati hrvatske izlagače na CES-u 2018., najvećem svjetskom sajmu novih tehnologija koji će se u siječnju održati u Las Vegasu.

Zagrebačka banka i ove je godine sponzor tog natjecanja.

Ulaz na Idea Knockout 2017 potpuno je besplatan, a s početkom u 10:00 sati posjetitelji će svjedočiti jedinstvenom okršaju u znanju, idejama i volji kojima će odabrani timovi pokušati nokautirati svoje konkurente. Kako bi zajedno odabrali najbolje za put u Las Vegas, posjetitelji će zajedno sa žirijem, koji će ostati u tajnosti do početka samog natjecanja, natjecateljima moći postavljati pitanja.

Odabrani timovi borit će se za fantastičnu glavnu nagradu: put za dvoje u Las Vegas s plaćenim troškovima povratnih aviokarata i hotelskog smještaja na samom Stripu (6 noćenja), ali i ono puno vrjednije – plaćen izlagački štand na CES-u 2018.! Uz to, pobjednike očekuje i po 150 USD vaučera za vožnje Uberom tijekom boravka u Americi te nastup na glavnom stageu na Bug Future Showu 2018.

Osim toga, nastup timova na Idea Knockoutu bit će iznimno medijski popraćen čime im se pruža prilika da njihova ideja stigne do svih relevantnih partnera i investitora te cjelokupnog regionalnog tech communityja.

CES 2018 održat će se od 9. do 12. siječnja 2018., a upravo su na tom sajmu tijekom godina javnosti premjerno pokazani neki od povijesno legendarnih tehnoloških proizvoda, poput Commodorea 64, igre Tetris, CD pogona, Pebble smartwatcha ili Oculus VR naočala. Njihovi su tvorci, prije tog nastupa, bili anonimni startupi, a priliku koju im je pružio put u Las Vegas iskoristili su da postanu globalne poduzetničke veličine koje su promijenile svijet.

Vjerujemo da će svi natjecatelji iskoristiti priliku koja im je pružena!